Over MassageDirect.nl

DSC04959

Hallo, mijn naam is Wilbert Pittens en ik ben de oprichter van MassageDirect.nl. Jarenlang heb ik interesse gehad in het geven van massages. Daarom ben ik de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. In februari 2014 heb ik mijn diploma behaald bij het NGS (Nederlandse Genootschap voor Sportmassage) en volg ik geregeld nieuwe massagecursussen.

Het idee van MassageDirect.nl is heel simpel; een massage staat in mijn ogen voor ontspanning. Ik wil cliënten nog meer ontspanning geven door zelf naar de cliënten toe te komen in plaats van andersom. Op deze manier hoeven mijn cliënten niet in hun auto of op hun fiets te stappen, geen route te plannen en geen rekening te houden met vrije parkeerplekken of parkeerkosten. In plaats daarvan kunnen zij genieten van een massage in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wilt u graag een massage bij u op locatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Wilbert Pittens
MassageDirect.nl

 

 

© Massage Direct. Alle rechten voorbehouden.
WhatsApp WhatsApp ons